Kindervakantieweek

Traditioneel wordt in de eerste week van de zomervakantie de kindervakantieweek georganiseerd. In 2018 is dat van 16 t/m 20 juli. De kindervakantieweek is een week boordevol activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Minimale leeftijd is 4 jaar (peildatum 1 mei 2018).

Het thema van dit jaar is nog even een verrassing ūüôā

Groepsindeling
De kinderen worden ingedeeld in groepen van ongeveer 15 tot 20 jongens en meisjes. Elke groep heeft vaste leiding, afhankelijk van leeftijd en groepsgrootte bestaande uit twee of meer personen. Elke groep heeft altijd minstens één ervaren begeleider. Als er kinderen uit dezelfde schoolgroep zijn opgegeven, komen ze zoveel mogelijk in één groep, maar met een maximum per groep. Kinderen uit combinatieklassen worden per schoolgroep ingedeeld.

De kinderen zijn tijdens de kindervakantieweek welkom op de volgende momenten:
maandag, dinsdag en woensdag van 9.45-16.00 uur. Donderdag van 8.45-17.30 uur en vrijdag van 9.45 tot ongeveer 13.30 uur.
Een deel van het weekprogramma is aangepast aan de leeftijd: de jongste groepen gaan bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of spelen bij warm weer met water. De oudste groepen gaan naar het zwembad of naar het bos. Een aantal activiteiten is aangepast aan het thema. Op donderdag gaan we op stap. In het recente verleden waren we op bezoek bij Ouwehands dierenpark, Dippiedoe, Linnaeushof en Koningin Julianatoren.

Eten en drinken
Elk jaar wordt aan onze kindervakantieweek door maximaal 400 kinderen deelgenomen. Wij hopen dat u begrijpt dat we de kinderen, wat het eten en drinken tijdens o.a. de lunch betreft, zoveel mogelijk hetzelfde willen bieden. De kinderen krijgen ’s morgens en ’s middags ranja en tussen de middag een broodmaaltijd bestaande uit: bruin of wit brood met margarine en beleg naar keuze: kaas, pindakaas, zoet, smeerworst. Drinken is naar keuze: melk, karnemelk, appelsap of water.

Di√ęten en medicijngebruik
Di√ęten en medicijngebruik ontvangen wij graag ca. drie weken v√≥√≥r¬†de vakantieweek, zodat we met de meest recente situatie rekening¬†kunnen houden.

‚ā¨55,00 (leden)
‚ā¨90,00 (niet-leden)
Wil jij wel jouw kinderen laten meedoen maar kun je de deelnemersbijdrage niet ineens voldoen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een betalingsregeling. We komen er samen wel uit.

Inschrijving
Leden (peildatum 01-01-2018) kunnen zich in april eerst bij de voorinschrijving via de website aanmelden; daarna volgen er nog inschrijfspreekuren bij WVT. Eerst alleen voor leden en na de voorinschrijving ook voor niet-leden.

De startdatum van de (voor-)inschrijving en de inschrijfspreekuren worden hieronder vermeld zodra ze bekend zijn.