Conditiedans/Bodybalance

Conditiedans/Bodybalance (volwassenen)
In deze lessen wordt een afwisselend programma geboden. Met eenvoudige maar swingende pascombinaties wordt gewerkt aan het verbeteren van bewegen, conditie, coördinatie, kracht en lenigheid (met of zonder halters en dynabanden). Daarnaast worden ook yoga- en Pilates-oefeningen op matten gedaan en is er tot slot tijd voor lichamelijke ontspanning.

Tijden   :

dinsdag                   18.55-20.10 uur       niveau 1

woensdag                19.30-20.45 uur       niveau 2

vrijdag                     10.00-11.15 uur       rustig tempo; 55-plus

vrijdag                     11.15-12.30 uur       niveau 1

Kosten :  € 48,00 per kwartaal.

 

Conditiedans – dans je fit

Dit is een echte conditiedansles. Met dansante oefeningen en “fun” pascombinaties verbeter je je uithoudingsvermogen en werk je aan een gezonde lichaamshouding, spierversterking en lenigheid.

Tijden   :  woensdag 18.15-19.30 uur

Kosten :  € 48,00 per kwartaal.

 

Bodybalance

Na een warming up met eenvoudige pascombinaties volgt een toegankelijke serie oefeningen, die je energie geeft en zorgt dat je spanning kunt loslaten: ontspanning door inspanning. Bodybalance maakt lichamelijk en mentaal sterker en flexibeler. Doen, ervaren, voelen en verbinden met de adem.

In deze les wordt in het laatste kwartier aandacht besteed aan meditatieve ontspanning.

Tijden   :   maandag    9.45-11.15 uur (rustig tempo; 55-plus)

Kosten :    € 57,00 per kwartaal.

 

Bodybalance voor nek, schouders en rug
In deze les wordt speciaal aandacht gegeven aan de spieren van de nek, schouders en rug. Deze spiergroepen zijn gevoelig voor spanning en door een verkeerde houding of stress verharden deze spieren relatief snel waardoor je je om deze spanning heen gaat bewegen. Dit veroorzaakt (elders) pijn en stijfheid.

De oefeningen in deze les zijn er op gericht om een betere lichaamshouding aan te leren aannemen waardoor je letterlijk meer ruimte krijgt om te ademen en soepel bewegen. Met als gevolg dat je je lichamelijk prettiger voelt.

Tijden: maandag 11.15-12.30 uur

Kosten: € 48,00 per kwartaal

 

 

  • Conditiedans1