Tennis volwassenen

Recreatietennis vindt plaats op de beide banen van de vereniging.
Het seizoen start 1 april en duurt normaal tot 1 november, maar bij goed weer tot uiterlijk 15 december. Voor het nieuwe seizoen kunt u zich tijdens een van de spreekuren op de wachtlijst laten zetten.

Er zijn vier categorieën deelnemers:
Jeugddeelnemers van 8 t/m 13 jaar. Zij mogen op werkdagen van 7.00-19.00 uur op de banen. Tevens zaterdag- en zondagochtend, maar alléén als zij begeleid worden door een ouder.
Kosten: € 110,00 met inbegrip van 10 lessen.
Dagdeelnemers; zij kunnen op werkdagen van 7.00-19.00 uur op de banen terecht.
Kosten: € 80,00.
Gewone deelnemers; zij kunnen elke dag op de banen terecht van 7.00 uur tot uiterlijk 22.30 uur. Kosten: € 95,00.
Juniordeelnemers (jeugd van 14 tot 18 jaar); zij kunnen elke dag van 7.00 uur tot uiterlijk 22.30 uur op de banen terecht.
Kosten: € 60,00.
Voor jeugd van 13 en 14 jaar bestaat de mogelijkheid te kiezen tussen jeugd- of junior-lidmaatschap. Voor het juniorlidmaatschap is wel enige tenniservaring gewenst.

Junior-, dag- en gewone tennisdeelnemers kunnen eveneens tennisles krijgen.
De bijdrage hiervoor is € 65,00 voor 10 lessen van 60 minuten.

Het is mogelijk om deel te nemen aan de interne clubcompetitie voor herendubbel, damesdubbel en mixed wedstrijden. Deze competitie wordt in de weekenden gespeeld, maar is niet toegankelijk voor dagleden.
Tevens worden er in het tennisseizoen enkele toernooien georganiseerd. De data vindt u in het tennisboek.
Jaarlijks wordt bovendien in de zomer de Biltse Recreatie Tennisweek gehouden, het resultaat van samenwerking tussen de Biltse tennisverenigingen.

Download hier het BRT formulier.

• tennis1